fredag 13 juni 2008

UFO eller rymdskrot?


Mystiskt föremål vid Discovery

"Astronauter ombord på rymdfärjan Discovery har vid ett tillfälle sett ett oidentifierat föremål som följde efter bakom färjan. De har också upptäckt en buckla på ett av färjans roder, rapporterade den amerikanska rymdflygstyrelsen Nasa på fredagen."
Det är fredag den trettonde i dag. Var det rymdskrot som oturligt träffade rymdfärjan, eller var det illbattingar från Mars som attackerade?

I absolut värsta fall var det en del av en värmesköld som lossnat och träffat rodret.

Nu ska Discovery landa på Jorden i morgon och jag håller tummarna för att inget allvarligt har hänt samt att inga gröna gubbar har tagit över färjan.

Här finns massor med spännande information att hämta.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Detta är inte första gången det sker. Det har skett upprepade gånger även under Apollotiden men då har man tystnad ned det hela.
Jag säger inte att det är aliens. Finns säkert någon naturlig grund till det hela. Något som sker när ett objekt av metall färdas genom atmosfären etc...

Anonym sa...

Rymdskrot som man inte kan identifiera är UFO, oavsett om det är utomjordiskt eller från jorden (unidentified flying object) =p

Anonym sa...

om det finns ufo.s så är det troligt att allting är mycket mindre än vad folk har fått sett i filmer mm .Ingen stor kropp kan lämna en planet utan göra av med mycket energi. Alla tror att ufo.s o aliens är en kopia i storlek av människan och dess farkoster. Ingen kan tänka sig att tex. insekt skulle klara av resa mellan planeter och vara intelligent.